Kun få plasser igjen til Rauland 2016 !!

Hei igjen alle Pagodevenner !

Det er en formidabel interesse for treffet i Rauland. Det er kun 4 – fire – plasser igjen, så hvis du ikke har meldt deg på, så gjør det NÅ / NU !

Det er derimot flere som har meldt seg på, som ennå ikke har betalt. Vennligst derfor gjør dette snarest, slik at dere er sikret plass.

Det er foreløpig tre par som vil ha hotell i Oslo fra torsdag til fredag, seks par møter oss i Rjukan og fire par som møter oss på hotellet.

Vi har forhandlet frem en avtale med Rauland Utvikling ANS som dekker alle måltider og arrangementer fra lunch på fredag til frokost søndag.

På fredag blir det lunch på fjellet over Rjukan (Gvepseborg) etter en flott tur med gondolbane opp (Krossobanen). Her vil vi også få en orientering om tungtvannsaksjonen under den 2. verdenskrig. Fredag kveld har vi buffetmiddag på hotellet med fore-drink.

På lørdag skal vi på båttur på Møsvatn (1000 moh), spise lunch og middag på Neset, en «husmannsplass» med bygninger fra 1700-tallet. Maten blir tilberedt av Bodil Nordjorde, en lokal «Chef» som er  utnevnt som den første og eneste «Statsbudeie» i Norge. Hun lager spennende retter av lokal og kortreist mat. Vi skal kjøre langs den vakre innsjøen Totak, hvor det finnes flere sagn fra Norrøn mytologi, bl.a. om guden Tor. Vi tar en stopp ved Myllarheimen, stedet der den kjente spelemannen Myllarguten (Torgeir Augundsson) bodde i de siste årene av sitt liv. Kanskje han kommer og spiller for oss igjen ?? På kvelden blir det dans og hyggelig samvær på hotellet.

På søndag etter frokost kan den som vil stoppe ved Skinnarbu og bese Hardangervidda Nasjonalparksenter og den fantastiske utstillingen som i 2014 og 2016 er kåret til en av Europas flotteste utstillinger.

Prisen vi skal betale til Rauland Utvikling er NOK 3.300,- pr. person basis opphold i dobbeltrom fra fredag til søndag. Tillegg for enkeltrom (er det noen som skal ha det ???) er NOK 250,-. Vi kommer tilbake med betalingsinstruksjon og ennå mer detaljert informasjon senere. Det blir altså forhåndsbetaling til Rauland Utvikling ANS, og ikke til hotellet ved avreise, hvis man da ikke har bestilt ekstra «roomservice»…. Det er også spa og basseng på hotellet hvis noen får tid til det 🙂

Vi gleder oss skikkelig til dette kulturhistoriske og naturskjønne treffet !!

 

Hilsen arrangementskomitteen

Siri-Lill & Jon

Anne-Lise & Terje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: